ကျေးဇူးပြု၍ အောက်ပါ အမှားများကို ပြင်ဆင်ပါ။
မှတ်ပုံတင်ပြီးနောက် သင်၏အသုံးပြုသူကို အပြီးသတ်ရန် လိုက်နာရမည့်အဆင့်များနှင့်အတူ အတည်ပြုချက်မက်ဆေ့ချ်ကို လက်ခံရရှိမည်ဖြစ်သည်။